Minetegn

  1. Mer om
Minetegn

Minetegn TilsvarendeStatped har ansvar for prosjektet Norsk tegnordbok pÃ¥ oppdrag fra Utdanningsdirektoratet. Oppgaven er Ã¥ registrere, dokumentere og publisere tegn som er i Lag og del din egen tegnordbok - på mobil og PC/Mac Minetegn er en app der du kan lage din egen personlige tegnordbok En enkel app der du kan lage din personlige tegnordbok. Nå er appen tilgjengelig for iOS og Android Spesielt funksjonaliteten med videoopptak på mobilen og overføring til Minetegn-serveren har vært komplisert og arbeidskrevende. Under testing har det ogs

Grovt sett kan vi dele tegnbrukerne i to grupper. De som har norsk tegnspråk som ett av sine språk NTS, og de som bruker tegn som alternativ og supplerende kommunikasjon.

Les også: Massetetthet

I sin gryende tegninnlæring er det mange som blir forvirret av at forskjellige oppslagsverk viser ulike tegn for samme begrep. Dette ut fra behovet for samkjøring med appen at pålogging og eksiterende tegnsamlinger skulle være tilgjengelige på både PC og mobil, og ut fra at den gamle versjonen var basert på utgående Flash-teknologi.

Vi endte opp med å lage en helt ny utgave av webversjonen basert på HTML5 i tillegg til appen.

Geocaching Geocaching er en verdensomspennende fritidsaktivitet som innebærer å finne utlagte "cacher" ved hjelp av GPS via smarttelefon eller en egen GPS-enhet. En cache er en beholder som kan være alt fra en stor tønne til en liten pastilleske eller filmboks.

Elever som bruker ASK on Vimeo

Deltagerne som finner cachen, logger besøket i en loggbok og registrerer funnet i den offisielle Geocaching-appen eller på nettsiden. Mange cacher er ute i naturen, men svært mange befinner seg i byer, f.

En cache må inneholde en loggbok der deltagerne kan skrive inn sin signatur. I bokser som kan romme det, finner man gjerne gjenstander som kan byttes.

Lenker for både barn og foreldre

Da kan man ta med seg en gjenstand dersom man selv legger igjen en annen i cachen. Geocaching er raskt voksende og tiltrekker både barn, ungdommer og voksne. Hensikten med dette materialet er å gi en hjelp for de som skal begynne med opplæring i Tegn som støtte i barnehagen.

Her vil bok og filmeksempler utfylle hverandre.

Har du lest dette? Værvarsel tyrkia side

Beskriv betydningen av at brukeren blir forstått på sine uttrykk. Tydeliggjør at det å bli forstått på sine uttrykk gjør at brukeren vil kommunisere mer — øke sitt repertoar og utvikle sin kommunikasjon.

NB: Trenger du mer informasjon eller hjelp? Du kan hente tegn fra Norsk tegnordbok spille inn egne tegn med webkamera, linke til videoklipp på YouTube eller overføre videofiler med tegn som du har spilt inn med videokamera eller mobil.

Lag din personlige tegnordbok på franciaenred.com

Du kan dele tegnene dine med andre familie, venner, naboer, barnehage og skole ved å gi dem tilgang som gjest. Gjester kan bare se tegnene dine og ikke endre eller redigere. Du kan også publisere tegnlisten din åpent uten passord. Først må du opprette en brukerkonto klikk på Registrer deg.

Klikk F11 hvis du ikke får se hele siden.

Du kan nå logge inn som Bruker eller som Gjest. Bruker Her kan du se din tegnordbok, legge inn tegn fra Norsk tegnordbok, redigere din tegnordbok endre navn på tegn, slette tegn og lage gruppeinndelinger, spille inn nye tegn med webkamera, linke til video på YouTube, overføre videofiler med nye tegn, endre passord eller slette brukerkontoen din.

MineTegn på mobile enheter

Gjest Gjester kan bare se på tegnene dine og ikke endre eller redigere. Glemt passord Hvis du har glemt passordet kan du få tilsendt nytt passord på e-post. Hjelp Klikk spørsmålstegnet på menyen oppe til høyre for mer hjelp.

MINETEGN Relaterte emner

Hovedside Hvilke tegn skal vi bruke? I Norge er det ulike grupper av tegnbrukere. Grovt sett kan vi dele tegnbrukerne i to grupper. De som har norsk tegnspråk som ett av sine språk NTS, og de som bruker tegn som alternativ og supplerende kommunikasjon. I sin gryende tegninnlæring er det mange som blir forvirret av at forskjellige oppslagsverk viser ulike tegn for samme begrep.

Minetegn
MINETEGN Kommentarer:
Forfatter om Minetegn
Nyberg fra Vadsø
Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Mahjong. Jeg nyter lese om Norge spent.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net