Min Disk

  1. Mer om
Min Disk

Min Disk TilsvarendeLagre og del bilder, videoer, filer med mer på en trygg måte i nettskyen. Med en Google-konto får du de første 15 GB med lagring gratis Med Google Disk får du et trygt sted der du kan sikkerhetskopiere og få tilgang til alle filene dine fra alle typer enheter. Du kan enkelt invitere andre Filens tittel; Filens innhold; Elementer i bilder, PDF-filer eller andre filer som er lagret i Min disk. Du kan bare søke etter filer som er Du ser «Min disk», som inneholder. filer og mapper du laster opp eller synkroniserer; Google-dokumenter, -regneark, -presentasjoner og -skjemaer du Download Google Disk – filer på nettet and enjoy it on your iPhone, dokumenter og lignende som jeg har på laptopen min til enhver tid og hvor som helst

Hos oss er du trygg! Med hensyn til plass gitt. Du har 15 GB gratis. Men dette er ikke grensen. Sikkerhet Mange store selskaper er avhengige av Googles skylagring, ikke bare fordi denne tjenesten bidrar til å eliminere bruken av e-post og andre typer fjernsending av informasjon for utveksling av dokumenter og mediefiler, men også av sikkerhetsmessige årsaker.

Alle systemproblemer blir umiddelbart identifisert og rettet.

Hvorfor er jeg i ferd med å gå tom for diskplass? Dropbox

Det kan ikke forekomme informasjonslekkasjer. Med skylagring fra Google vil du ha tilgang til funksjonene til en vanlig disk på datamaskinen din.

Hvis du ved et uhell slettet noe, ikke bekymre deg, denne filen er flyttet til "papirkurven". For at alle venner eller kolleger skal kunne se et dokument, trenger du bare å laste det opp til Google Disk og gi dem tilgang til det. Nå kan alle se filer, legge til nye og redigere gamle dette avhenger av rettighetene du gir dem som eier. Smartphone-app Selvfølgelig er den enkleste måten å bruke Google Drive-tjenesten på datamaskinen din.

Men hva om du ikke har en slik mulighet? Det er en vei ut, nemlig - mobilklienten Google Disk, som lar deg laste ned og vise filer hvor som helst, med en telefon eller et nettbrett for hånden.

Kan jeg Reboot min laptop med Disk?

Denne applikasjonen er ment for Android-operativsystemet. Navigasjonen i programmet er veldig enkel og nesten ikke forskjellig fra datamaskinversjonen. Programpakken inneholder verktøy som lar deg åpne både mediefiler og tekstdokumenter. Du kan finne tjenesteklienten på Googles nettsted eller laste den ned fra Play Market.

Hvis du ikke har en enhet som kjører Android OS, kan du bruke mobilversjonen av ressursen. Du vil bli omdirigert til dette alternativet så snart systemet oppdager typen enhet du logget på fra.

Oppsummering Generelt sett er det nok å følge noen få enkle trinn for å dra full nytte av denne skytjenesten fra Google: Registrer deg på det offisielle Google-nettstedet. Denne kontoen lar deg bruke alle ressursene i selskapet. Etter å ha bekreftet registreringen, går du til kontoen din, der du kan åpne Google Drive-appen.

Klikk på "Opprett" -fanen etter "Last opp fil". I ønsket vindu velger du ønsket objekt du vil laste ned. Du kan også opprette mapper for enkelhets skyld. Last ned og se filer når som helst som passer deg, gi tilgang til dem til venner og kolleger, om nødvendig. Hvis et objekt har blitt irrelevant, kan du trygt slette det.

Det tar ikke mye tid. I mobilversjonen, til alle de ovennevnte punktene, er det verdt å legge til nedlasting og installasjon av klienten fra det offisielle nettstedet eller Play Market.

Jeg håper at etter ordene mine ble det klart for deg hvordan du bruker Google Drive og for hva selve tjenesten faktisk ble utviklet. Enkel administrasjon av denne skylagringen vil tillate at selv den mest uerfarne brukeren umiddelbart kan forstå grensesnittet og for alltid glemme flash-stasjoner og e-post som et middel til fildeling. Yandex-disk Dropbox Vennlig hilsen! Abdullin Ruslan Hei venner! Skylagring er veldig populær akkurat nå.

Hovedformålet deres er lagring og tilgang til informasjon fra hvilken som helst enhet når som helst, samt muligheten til å dele denne informasjonen med andre mennesker dokumenter, fotografier og andre filer. I tillegg tilbyr populære skytjenester en rekke nyttige funksjoner for brukere - å lage og jobbe med dokumenter på nettet, deling og mer.

På bloggen min har jeg allerede lagt ut instruksjoner for to store skytjenester - og. Og jeg tilegner dagens artikkel til en annen - Google Drive. Inntil nylig brukte jeg den ikke så aktivt - jeg stolte hovedsakelig på Yandex.

Frigjør plass i Google Disk

Men i forbindelse med de siste tenkte jeg på tilbakeslag. Jeg foreslår å forstå grensesnittet og hovedfunksjonene til Google Drive. La oss snakke om hvordan du bruker det - last opp og gi tilgang til filer og mapper, utfør andre handlinger på filer, arbeid med dokumenter og applikasjoner online. Hvis du foretrekker videoformat, da du kan se den detaljerte veiledningen min nedenfor: Hvordan logger jeg på Google Disk? Stasjonen er knyttet til Google-kontoen din, og for å komme inn i skyen, må du logge på kontoen din - skriv inn påloggingen din gmail mail og passord fra den.

Du får tilgang til Drive fra denne siden www. Hvor mye diskplass?

TEST: WD Scorpio Black GB

De gir 15 GB gratis. Denne plassen er delt inn i filer på selve disken, filer og bokstaver i Gmail, samt Google Photos.

Et tips kan jo være å kjøpe et usb-diskkabinett, som for 2,5-tommers-harddisker koster under 200 kroner hos mange forhandlere. Man kan da bruke kabinettet for å overføre data, samt at man kan bruke den gamle harddisken som en ekstern harddisk i ettertid.

Hvor store forskjellene er varierer i våre ytelsestester er alt fra 10 til 50 prosent. Du kan også sjekke hvor mye lagringsplass du bruker ved å logge inn på en unixmaskin for eksempel ved hjelp av SSH til login. Du vil da få listet opp hvilken kvote du har og hvor mye du har lagret på området. Du kan også skrive: diskusage for å få opp en fin fremstilling av hvor mye data du har lagret i hvilke kataloger.

Trykk på Kopier mappe- knappen for å duplisere den valgte mappen i Google Disk. Klikk her for å åpne appens side på Gsuitetips. Deretter trykker du på Logg på med Google- knappen for å velge en Google Disk-konto og åpne nettappappen som vist på øyeblikksbildet rett under. Trykk på knappen Klikk for å bla Kilde-mappen for å velge en GD-mappe som skal kopieres. Du kan også trykke på knappen Klikk for å bla i målmappen for å velge en Google Disk-katalog for å lagre duplisert mappe.

Kurv - Filene du sletter fra Google-disken, faller inn i den. Kurven kan rengjøres, så blir filene slettet til slutt. Du kan også gjenopprette en hvilken som helst fil fra kurven, og markere den med musen og klikke på "Gjenopprett fra kurven".

Det er noen flere nyttige ikoner i øverste høyre hjørne av Google Disk. Du kan konfigurere filvisning i skyen som en liste eller rutenett. Ved å klikke på brevet "I" i sirkelen, kan du se historien til dine handlinger på disken, så vel som egenskapene til en hvilken som helst fil, som markerer den med musen. Klikk på giret åpner en ekstra liste over faner.

I kategorien "Innstillinger": Du kan endre språket i grensesnittet. Inkluder frakoblet tilgang lagre Google-dokumenter til en datamaskin for å jobbe med dem uten å koble til Internett. På dette problemet kan du bli kjent med en egen instruksjon. Deaktiver automatisk lasting Bilder fra Google Foto til en mappe på en disk. Velg et grensesnittalternativ - romslig, vanlig eller kompakt. Det er også innstillingsvarsler. Og evnen til å koble til forskjellige google Apps.

Ved å klikke på fanen "Installer disk på en datamaskin"Du kan laste ned PC-programmet, så vel som for smarttelefoner på Android eller iPhone. Her vurderer du at PC-programmet er synkronisert med skyen på nettet, og alle filer er på datamaskinen, og okkuperer et sted.

Siden det ikke passer meg, foretrekker jeg å bruke bare webgrensninger. Pluss fra synkronisering med mindre du raskt kan sende en stor filfil til en sky eller en gang for å lagre alle filer fra skyen til en datamaskin, hvoretter synkroniseringen er deaktivert.

Google Disk Deling franciaenred.com

Handlinger på filer og mapper i Google Disk For å laste ned filer og mapper fra datamaskinen til skyen Brukt "Opprett" -knappen.

Du klikker på den og velger det tilsvarende menyelementet - vinduet Filvalg vil åpne på datamaskinen. For å velge flere filer samtidig, hold Ctrl-tasten.

Når filen er valgt, klikker du på "Åpne" -knappen, det begynner å laste på disken. I nederste hjørne vises informasjon om prosessen til høyre. Husk at innebygde apper i Android og innholdet på disse ikke kan overføres til iOS.

Disk på forskjellige språk

Hvis det er snakk om tekst, kan du for eksempel lagre dette i et tekstprogram eller sende det til deg selv på mail. Du får heller ikke flyttet nedlastede apper og passord fra Android til iOS, men du kan laste ned appene på nytt i App Store. Flytte bilder og kontakter fra Android til iOS? Fra Android til Android Hvis du skal flytte innholdet på en Android-telefon til en annen, kan du bruke Google Disk og følge stegene under: Last ned Google Disk-appen hvis du ikke har den.

Kroppsposisjonen din påvirker også helsen til disse støtdempende puter. Sitting setter mest press, etterfulgt av stående.

MIN DISK Relaterte emner

For eksempel kan du lagre alle disse filene i forskjellige volumer, og du kan bare lagre ett bilder eller en annen type filer. Funksjonen til å lagre Cloud Service-filer Google er at når du teller en opptatt diskplass, blir det ikke tatt i betraktning. For en bruker betyr dette at den kan lagre i Google Cloud Unlimited antall slike filer. Registrering i Google Cloud For å kjøpe en del av plassen i Google Cloud og få tilgang til alle sine tjenester, må du først registrere seg. Deretter vises påloggingsvinduet i Google Cloud-kontoen og registreringen av den nye kontoen Fig. Under Data Entry-ruten må du klikke på koblingen "Opprett konto" og start registreringen.

MIN DISK Kommentarer:
Redaktør på Min disk
Kvalvik fra Hermansverk
Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er Feuer Poi. jeg elsker lese om Norge sikkert.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net