Smeg Kjøkkenmaskin Test

  1. Mer om
Smeg Kjøkkenmaskin Test

Smeg Kjøkkenmaskin Test Godkjent



Vi testet både rimelige og mer eksklusive modeller fra store produsenter som Kenwood og Electrolux, samt noen nye utfordrere fra blant annet Sage, Smeg og Modeller vi har vurdert i denne prisklassen: Point POKM55AW1500 | Andersson KNM 3.1 | Kenwood KVL4100S | Kenwood KMX750RD | Royal 1800 | Smeg SMF03BLEU Smeg SMF01 har fått samlescore 69/100, basert på 8 tester. Sammenlign kjøkkenmaskiner og se hvilke som er best i test De har testet fem ulike kjøkkenmaskiner for TV 2 hjelper deg. Fra venstre: Sage, Electrolux, Smeg, KitchenAid og Kenwood Se kjøkkenmaskin som er best i test 2021 og finn best pris. Se 15 tester av Kenwood, KitchenAid, Electrolux og Wilfa mfl. Gjør årets beste kjøp her

Hun innrømmer gladelig at hun tok feil.

Kjøkkenmaskin test: Her er de 17 beste på markedet

Vi spurte kundene våre om det var noen som hadde lyst til å teste kjøkkenmaskinen fra Smeg. Da trengte ikke ingeniøren Siri Korpelin Bernås å tenke seg om to ganger. Den ivrige kakebakeren liker å måtte følge oppskriftene til punkt og prikke — og resultatet blir derfor som regel vellykket. Da hun nå skulle teste Smeg kjøkkenmaskin, valgte hun å lage franske makroner, luftige rundstykker og «verdens beste sjokoladekake». Dermed kan de koste på seg en litt svakere motor.

Ifølge en test av kjøkkenmaskiner merkes ikke den svakere motoren i KitchenAid så mye som man skulle tro. Prismessig har KitchenAid tilpasset seg markedet merkbart de senere årene.

Fra å være en ekstremt overpriset maskin har den nå kommet ned på et levelig nivå. Det billigste vi har sett er rett over 2. Der de to prismessig skiller lag er på ekstrautstyret. KitchenAids tilleggsutstyr er svært høyt priset, mens japanerne bak Kenwood har etablert egne tilleggspakker til en levelig pris. En annen konkurrent som forsøker seg på KitchenAids banehalvdel er Smeg. Produsenten følger KitchenAids retrodesign og er spesielt godt kjent for sine 50-tallsinspirerte kjøleskap.

Smeg kjøkkenmaskin krem farge SMF02CREU

I utførelse ligner den svært mye på hovedkonkurrenten, men er kanskje hakket mer solid bygget. Maskinkraften er 800 watt og bollevolumet er 4,8 liter. Italienske Smeg har selvsagt tilleggsutstyr for å lage pastaretter. Pasta er forresten en av de morsomste tingene du kan lage med en kjøkkenmaskin. Først og fremst lager du deigen som en hvilken som helst annen deig. Tøm ingrediensene i maskinen. La deigen elte og hvile og koble på pastarullen.

Pastadeiger finnes det tusenvis av på nettet. Men selve grunndeigen er svært enkel. Den består av mel og egg. Og fordelingen er egentlig enda enklere. Vi snakker 1:1-forhold. Det betyr at du bruker ett egg per 100 gram mel.

5 Kjøkkenmaskiner (Best i test guide)

Med andre ord er oppskriftsmatematikken ganske enkel å forholde seg til. Pastautrulleren festes på kjøkkenmaskinen og still den på den største tykkelsen. Husk å bruke mye mel, slik at pastaen ikke setter seg fast. Etter hvert som deigen mykes opp skrur du til tynnere og tynnere plater og lar kjøkkenmaskinen drive frem pastaen slik du ønsker deg. Mange som har irritert og svettet over manuelle pastaruller vil elske hvor mye enklere det er når rullen går av seg selv.

Den ferdige pastaen går rett i kokende vann og gjøres ferdig der. Pastatilbehør er noe av det som selges mest av til kjøkkenmaskiner. Kenwoods maskiner finnes i flere varianter. Kenwood Chef er den rimeligste og minste varianten.

XL Titanium selges med en stor pakke tilleggsutstyr for rett under 8. Med en bollekapasitet på 6, liter og 1700 watts motor snakker vi om en stor maskin. Foruten fem forskjellige visper, inneholder pakken kjøttkvern, foodprosessor, blender, multikvern og sitruspresse. I denne pakken får du med andre ord det meste du trenger for å lage de lekreste retter på eget kjøkken.

Dette er et virkelig godt kjøkkenmaskintilbud. Kenwood tilbyr hele ti års garanti på sine kjøkkenmaskiner. Det er sjelden vare i hjemmehusholdningsappparater og viser at produsenten har stor tro på egne ferdigheter og produkter. Dersom XL Titanumpakken blir i overkant kostbar, kan du velge lillebroren til rett under 5. Her er det motorkraft på 1000 watt og bollekapasitet på 4,6 liter.

Selv om det er en del mindre enn storebror vil det trolig være mer enn nok for de fleste hjem. Utstyrspakkeen Chef kommer med tre kroker og visper, blender, kjøttkvern, metall- og glassbolle. KitchenAid på sin side selges stort sett bare med eltekroker, visper og stålbolle. Det er vanskelig å finne pakkeløsninger fra denne produsenten i vår test av kjøkkenmaskiner.

KitchenAid Artisan selges for rett under 4. Bollekapasiteten på Artisan er 4,8 liter og motorkraft på 300 watt. I sin metallutførelse ser den mer solid ut enn Kenwood. Produsenten skryter av at motoren består av 98 prosent med metall og derfor har lang holdbarhet. Likevel våger ikke KitchenAid seg på mer enn fem års garanti.

Electrolux, som ble nevnt innledningsvis, finnes fortsatt på markedet. AssistentPRO koster drøyt 2. Dagens Assistent har en motor på 1200 watt og en bollestørrelse på akseptable 5,7 liter.

Den svenske produsenten har tviholdt på konseptet med en bakebolle og lykkes godt både med design og funksjon.

Siden Assistent så dagens lys på 40-tallet har det kommet til en rekke ulike tilbehør. Svenskene er en av de få som har tilført sin kjøkkenmaskin en digital tidtaker. Dette er faktisk en svært nyttig funksjon, siden mye matlaging handler om tid. Er den kun til bakst? Eller ser du etter en maskin som kan mer enn å elte deig?

Finn ut hva ditt behov er. Skal du bare lage kaker og muffins, er det unødvendig med en maskin som kan kverne kjøtt og lage smoothie. Pris Tenk på hvor mye du er villig til å betale.

Pris gjenspeiler ofte kvalitet, men en billigere kjøkkenmaskin kan utvilsomt gjøre en god jobb. Betal derfor det du føler du kan ta deg råd til. Våre kriterier Hvordan vurderte vi kjøkkenmaskinene? Her har vi samlet våre kriterier når vi testet kjøkkenmaskinene. Funksjoner og tilbehør For oss var det et stort pluss om kjøkkenmaskinene kunne mer enn å bare elte deig.

En kjøkkenmaskin skal for oss være et redskap som hjelper deg på kjøkkenet. Derfor var det viktig at maskinene kunne gjøre mer enn å lage brød.

Dersom kjøkkenmaskinene har mange funksjoner, gir de deg bedre hjelp på kjøkkenet. Hva som følger med av tilbehør var også essensielt i testen vår. Tilbehør har samme betydning som funksjoner. Jo mer tilbehør du får, jo mer hjelpsom er maskinen. Motorkraft Hvor store mengder klarer motorene?

Vi mener det er viktig at motorene klarte store nok mengder til en sulten familie. Man blir veldig begrenset og får liten hjelp, dersom maskinene ikke håndterer deigen din. Det var også veldig positivt om man kunne justere hastigheten på motoren.

Brukervennlighet Var kjøkkenmaskinene enkel å bruke? Ingen ønsker et produkt som er uforståelig og vanskelig å bruke. Vi ønsket en kjøkkenmaskin som kunne brukes, uten å måtte bruke ekstra tid på å lære seg å skjønne maskinen. Maskinen er laget i rustfritt stål og kommer i både sort og hvit «Ice White» finish.

Det som skiller de to modellene, foruten den kraftigere motoren og den unike festemekanismen, er at EKM6000 også kommer med integrert timer.

Her kan man programmere hvor lenge maskinen skal gå eller man kan holde oversikt over hvor lenge man har holdt på. Det er utrolig nyttig, spesielt hvis man lager oppskrifter der man vet blandetiden. Så slipper man det utrolig kjedelige ritualet med å se på kakemiksen forme seg. Det ser unektelig kult ut, men har kanskje ikke den helt store praktiske funksjonen på et godt opplyst kjøkken.

Alt i alt er dette en modell fra Electrolux som virkelig gjør et godt inntrykk. Det eneste verdt å trekke for er at motorstyrken og kapasiteten kanskje kunne vært enda høyere med denne prislappen. Dessuten er ikke designet for alle. Fargen "Grey Oyster" er like spennende som den høres ut Maskinen kommer også i rød "Chili", noe som heller kanskje ikke er det riktige fargevalget på denne massive maskinen.

Design er uansett smak og behag. Kjøkkenmaskinen kommer i støpt aluminium og motorkraften er på 1200W. Dette er ikke dårlig for en maskin til under 2000 kr maskinen med mest kraft for pengene av alle i testen. Bollen er på 5,5 liter og maksimum deigkapasitet er på 2 kg. Dette takler faktisk maskinen overraskende godt. Pålitelig Og Stillegående Solid dansk kvalitet siden 1915.

Varimixer Teddy W5A er stillegående og brukervennlig med funksjonsknapper på begge sider, og alt man trenger for å komme i gang med bakingen på dag en. Passer for store porsjoner.

SMEG KJØKKENMASKIN TEST Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Man kan legge inn ledningen på den her. Det var jo lurt, sier Stine Bidne Gundersen ivrig om kjøkkenmaskinen Sage. De har testet fem ulike kjøkkenmaskiner for TV 2 hjelper deg. De vet akkurat hvilke kriterier de ser etter når det gjelder kjøkkenmaskiner. Gundersen legger til at ballongvispen må ha mange og tynne stenger slik at produktet blir luftig.

SMEG KJØKKENMASKIN TEST Kommentarer:
Forfatter om Smeg kjøkkenmaskin test
Nordbø fra Sarpsborg
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Feldbogenschießen. Jeg trives studere dokumenter umiddelbart.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net